Nu udbydes GymTræner Børn - GymDanmark

Nu udbydes GymTræner Børn

GymTræner  Børn har sit udspring fra det populære koncept ”Kvalitet i Børnegymnastikken” som over 70 foreninger allerede har været en del af. Træningen af børn skal tage udgangspunkt i det enkelte barn i den daglige træning. Dette gælder for alle former for træning og for alle aldersgrupper.

På kurset arbejdes der med at skabe bevidsthed om trænerrollen, om børns motoriske og sociale udvikling. Desuden gives der eksempler på indlæringsmetoder og konkrete eksempler på aktiviteter. På den måde er man godt rustet til at arbejde med børnene i gymnastiktræningen.
Når målet med træningen ikke er konkurrence, er der plads til at lave andet end traditionel gymnastik. For eksempel bliver der præsenteret træning med alternative håndredskaber til rytmegymnasterne og parkour til springerne.

Hold kursus lokalt og spar mange penge

Har I flere instruktører der ønkser dette kursus, så afholder vi gerne et lokalt kursus for jer hjemme i foreningen. I kan vælge at åbne dette kursus for eksterne kursister og vil blive modregnet et fast beløb pr. ekstern kursist I inviterer indenfor.
Fordelene ved denne model er mange; I får uddannet jeres instruktører, i sparer transporten samt får I eksterne kursister med, bliver prisen for jeres forening lavere.
Vil I høre mere om dette, så kontakt jeres regionale konsulent