Lukker jeres forening i sommeren? - GymDanmark

Lukker jeres forening i sommeren?

Gymnastiksæsonen går på hæld, og der ringes ud til sidste time i skolen. Mange børn skal på ferie, men der er også mange der bliver hjemme, og en del af disse børn glæder sig allerede til sommerens GymSkoler.

Mere end 1.000 børn fra hele landet forventes at deltage, når foreningerne i samarbejde med GymDanmark til sommer slår dørene op for gymnastikglade børn. Børnene kan se frem til ferie med fuld fart, nye venner og masser af fed gymnastik.

At afvikle en GymSkole i sommerferien, behøver hverken være svært eller dyr. Tværtimod får I hjælp til det administrative, markedsføring via billetnet.dk og har god mulighed for at tjene lidt til hold eller klubkassen.    
Der findes ikke to GymSkoler, der er ens. Alle foreninger sætter deres personlige præg på sommerlejren og har frie tøjler til, hvad de vil fylde dagene op med, og derved give deres GymSkolebørn en helt særlig oplevelse. Omdrejningspunktet er altid gymnastik, gymnastik og mere gymnastik, men mange skoler lægger andre aktiviteter ind, for at give børnene endnu flere oplevelser der huskes.

GymSkolen er et vigtigt højdepunkt på året i vores forening. Den glæde og det
liv der opstår på dagene og blandt vores instruktører, kan ikke opleves i hverdagen.
(Citat: AIF – Gymnastik Albertslund)

GymDanmarks GymSkole giver mulighed for, at møde børnene på en anden måde end i hverdagen. Når hele dagen er til rådighed, er energien i både store og små deltagere helt i top, og det giver mulighed og overskud til at nå alt det, der ikke kan nås til hverdag. Sammenholdet mellem både børn og voksne lever i mange foreninger længe efter, i de mørke efterårs- og vinter måneder.

Det giver sammenhold og meningsudvekslinger om gymnastikken,
blandt instruktører og gymnaster med forskellig baggrund
(Citat: Silkeborg GF)

Tilmelding som værtsforening i sommerferien 2015 er 1. februar

Læs mere om GymSkole her