Gymnastik i TV - GymDanmark

Gymnastik i TV

Gymnastikforening nomineret til Danskernes Idrætspris
I selskab med andre sportstjerner og repræsentanter fra dansk idræt, ser DR tilbage på årets mange store idræts-begivenheder. I et stort Sports Galla Show på TV, uddeles nogle af landets fornemste idrætspriser til de mest markante præstationer i 2014 – og Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset er nomineret til én af de eftertragtede priser. Se med fra kl. 21.00 på DR1.

Udover hæder og ære til de mange sportsfolk, kan du også opleve gymnaster i særklasse denne aften i Boxen i Herning. Nogle af de regerende europamestre fra EM i TeamGym 2014 (SeniorHerrer, SeniorMix og Juniordrenge) lægger vejen forbi og skal være med til at give publikum en hæsblæsende oplevelse. Også den karismatiske trampolinspringer Daniel Præst, kommer og giver en smagsprøve på hans unikke og højtflyvende talent.

150 frivillige fra gymnastik- og svømmeklubber
Forinden Galla Showet byder GymDanmark i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til godt 150 frivillige fra svømmeklubber og gymnastikforeninger fra hele landet. Det handler blandt andet om at præsentere dem for et udpluk af de muligheder, som de to organisationer tilbyder foreningslivet. Eftermiddagen byder nemlig på cafémiljø med små oplæg fra begge forbund samt et oplæg om unge og foreningsliv ved ungdomsforsker Søren Østergaard inden dagen afsluttes med det store Sports Galla Show. Arrangementet er en del af projekt Vi bevæger de unge i forening, hvor GymDanmark samarbejder med Dansk Svømmeunion om blandt andet at knække koden for, hvordan foreningslivet kan fastholde i de 8 til 12-årige.

Idrætspriser til talentfulde idrætsfolk
Under Sports Galla Showet fejres danske sportstalenter med Sportens prisuddeling med følgende priser:

 • Årets Fodboldspiller
 • e-Boks, DIF og DR P4s Danskernes Idrætspris
 • Nordeas Gør det muligt-pris
 • Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris
 • DIF og Nordea-fondens Fidusbamse
 • Kulturministerens Handicapidrætspris
 • Købstædernes Forsikrings legat “Danmarks olympiske håb”
 • Jyllands-Posten og DIFs Årets Sportsnavn
 • BT Guld
 • Danske Spil Årets Jubelscene
 • Nyt medlem af Hall Of Fame

Læs mere om Danskernes Idrætspris her