Det er talentet der tæller - GymDanmark

Det er talentet der tæller

Danskhed har mange ansigter, og dygtige danskere er en mangfoldig gruppe. Det er budskabet i en ny kampagne under overskriften Det er talentet, der tæller, som Foreningen Nydansker netop har lanceret.

 
Isabella van Gennip fra Damelandsholdet i TeamGym, er frontfigur sammen med 11 andre sportsfolk, som i kraft af deres talent repræsenterer Danmark ude i verden, men som alle har udenlandske rødder. Sammen med blandt andet Josephine Touray og Wilson Kipketer deltager hun i projektet der skal sætte fokus på, at dygtige danskere er en mangfoldig gruppe – og at det er talent og kompetencer, der er afgørende for succes.  
 
Men hvad betyder det for Isabella selv at deltage i projektet, Isabella siger: En af grundende til, at jeg har støttet op om kampagnen er, at jeg synes det har været et godt initiativ. At dele sporten på en lidt anderledes og ikke-traditionel måde – og gymnastik/TeamGym i særdeleshed – er ikke er særlig udbredt.  Dette er en god måde at fortælle folk om gymnastikken og måske gøre deres interesse for TeamGym lidt større. det er alle indenfor TeamGym interesserede i. Derudover er det også altid sjovt at være en del af sådanne initiativer og kunne kigge tilbage på det, smiler hun.