Amerikansk Idrætsgymnastik-ekspert i Danmark - GymDanmark

Amerikansk Idrætsgymnastik-ekspert i Danmark

Med stor ekspertise, imødekommenhed og energi var amerikanske David Juszczyk, ambassadør i USGF Global Ambassador Program, i sensommeren sidste år rundt i de danske idrætsgymnastikklubber.  Succesen fra sidste år bliver i slutningen af januar gentaget, når David igen vejen forbi de danske gymnastikhaller, hvor han med sin store erfaring skal være med til at bane vejen for dansk kvalifikation til OL i Rio 2016.
Hans arbejde er meget inspirerende, og igen vil der være mulighed for at overvære og lære af Davids træninger med de dygtige danske landsholdsgymnaster!
 
Lørdag d. 24. januar er David Juszczyk i Århus Springcenter med det mandlige junior- og seniorlandshold og d. 31. januar træner han det kvindelige junior- og seniorlandshold i Kastrup Idrætshal.
For foreninger, der er i gang med – eller overvejer at påbegynde – ATK-certificeringen i idrætsgymnastik er disse to dage et stort kryds i kalenderen værd!
Besøget fra den amerikanske ekspert er disse dage blevet til et skræddersyet program om aldersrelateret træning og arbejdet med ansvarlig talentudvikling, der suppleres af opfølgende arbejde med ATK-certificeringen samt et unikt oplæg fra David Juszczyk omkring netop aldersrelateret træning.
 
Det er kaldt ATK SPOT-kursus og tilmeldingen er åben for alle interesserede! De spændende dage i Davids kyndige selskab byder hver på mulighed for at overvære en eller to af træningerne med landsholdsgymnasterne, opfølgning på certificeringsarbejde, frokost inkluderet i kursusprisen samt det inspirerende oplæg fra en af USAs dygtigste trænere i idrætsgymnastik!

Læs mere