Ændringer i Rytmisk Elitesektion - GymDanmark

Ændringer i Rytmisk Elitesektion

Tidligere formand for URGs elitesektion, Niels Eschricht Jensen, udtræder af elitesektionen pr. 15. januar 2015. Niels har efter eget ønske valgt at stoppe sit arbejde i elitesektionen, og i stedet lægge sit engagement i elitearbejdet på lokalt plan.

Fra Udvalget for Rytmisk Gymnastik er vi kede af denne beslutning, men vil samtidig rette en stor tak til Niels, der har stået i spidsen for en stor forandringsproces for den Æstetiske gymnastik i Danmark gennem de seneste 3 år. 
 
Niels har, sammen med Elitesektionen og URG, opbygget en camp-struktur med internationale instruktører og sat fokus på udvikling af de æstetiske færdigheder for danske gymnaster, på alle niveauer. Desuden har Niels med stort engagement indført den ny konkurrencestruktur med kvalifikation til internationale mesterskaber, hvor dommere fra det internationale AGG miljø har været med til at sætte nye standarder for AGG i Danmark. 
 
URG og GymDanmark ønsker Niels held og lykke fremover.
 
Ny formand for Rytmisk Elitesektion bliver Susanne Drygaard.
Susanne har gennem en årrække været medlem af URG.