TrænerCamp BGI - Ledernetværk - GymDanmark

TrænerCamp BGI - Ledernetværk

Ledernetværk: Workshops og netværk for ledere

Nu sætter vi for alvor spot på netværk og sparring for foreningens ledere og bestyrelsesmedlemmer. Tanken er, at vi sætter viden i spil og lægger op til debat – og så er der ellers lagt op til sparring på kryds og tværs. Som leder har du også en fin mulighed for at blive klogere på de uddannelser, dine trænere tager, hvis I er afsted samtidig. Så benyt lejligheden og brug TrænerCampen som et fælles afsæt for trænere og ledere!

Der er to spændende workshops lørdag den 1. oktober målrettet foreningens ledere – og så er der fælles arrangement med et spændende oplæg om aftenen. Overnatning foregår på værelser.

Tilmeld dig 

 • Få jeres værdier ud at leve i hallen

  Værdier – er det egentlig flot eller flop? Skal man arbejde med værdier i foreningen? Og hvordan får man i så fald sine værdier omsat til praksis i den daglige træning? Og hvordan motiverer og leder man i det hele taget bedst foreningens trænere? Det er temaet på dette modul.

  Kulturel ledelse er et begreb, der dukker op flere og flere steder i idrætten. Syddansk Universitet er i gang med at afdække begrebet og klarlægge, hvordan man konkret kan arbejde bevidst med kulturel ledelse i idrætten, så ledere og trænere sammen kan skabe god kultur og gode idrætsmiljøer.

  Vi kigger nærmere på jeres værdier og taler om, hvordan de kan omsættes til adfærd. Hvordan kan værdierne komme fra papiret ud til trænerne og igen videre ud til medlemmerne. Derudover sætter vi fokus på, hvordan bestyrelse og ledere kan motivere til uddannelse/videreuddannelse af vores trænere og støtte trænerne i at formidle deres nye læring, de tager med hjem i foreningen.

  Lørdag den 1. oktober kl. 9.30-12.30

   

 • Det gode idrætsmiljø for unge

  Workshop for trænere og ledere

  Del 1
  Deltag i dette modul og kom tættere på at forstå hvordan man som træner og forening kan støtte op om et motiverende træningsmiljø.

  En udfordring i foreningslivet er at skabe et miljø hvor unge er motiveret til at prioritere et hverdagsliv med gymnastik og træning. Undrer du dig nogle gange over hvordan man får de unge udøvere til at blive i foreningen? Eller hvordan træneren kan få skabt lige netop dét miljø, som unge har lyst til at være en del af?

  Med afsæt i forskningsprojektet ” Et godt idrætsmiljø for unge” fra Københavns universitet prøver vi, at blive klogere på, hvorfor unge falder fra og hvordan man netop undgår dette. Her arbejder vi os ind i hvordan man som bestyrelse og træner kan skabe et motiverende træningsmiljø for unge – så kan både trænere og bestyrelse nemlig skabe de fedeste rammer for at lave gymnastik og fitness

  For at få det optimale ud af dette modul opfordres der til at være min. to (gerne leder og træner) fra samme forening.

  Del 2
  Fastholdelse af unge: Er fitness vejen frem?
  På dette modul får du konkrete værktøjer og ideer til nye aktiviteter målrettet de unge. Hvordan kan nye aktiviteter fastholde de børn og unge, der falder fra i gymnastikken, og hvordan kommunikerer man til både eksisterende og potentielle nye medlemmer.

  – Hør om Funktionel Fitness – en ny disciplin i GymDanmark. Hvad er det? Og hvordan kan I bruge funktionel fitness i jeres forening.

  – Kom godt i gang med børne- og teenfitness. Inspiration til hvordan man kan tilbyde fitness til børn fra 12 år, og hvordan man sammensætter en træning for børn og unge.

  – Sådan kommunikerer I til og med børn og unge. Få inspiration og tips til at fortælle om jeres tilbud til børn og unge.

  Lørdag den 1. oktober kl. 13.30-17.30