TrænerCamp BGI - Acrobatik - GymDanmark

TrænerCamp BGI - Acrobatik

På TrænerCampen på BGI Akademiet ved Horsens d. 1.-2. oktober har vi samlet specialkurser til dig, der arbejder med Sports Acrobatik.

LØRDAG den 1. oktober

Sports Acro Artistisk kursus – for dommere

Er du dommer i Sports Acrobatik og vil have en bedre forståelse for, hvordan den artistiske score skal bedømmes, og hvad man som dommer skal lægge vægt på i sin bedømmelse?
Så er muligheden der nu, hvor en ekspert fra det europæiske gymnastikforbund lægger vejen forbi TrænerCampen på BGI Akademiet ved Horsens.
Obs! Kurset holdes på engelsk

Tid: Lørdag d. 1. oktober kl. 9-13.30 (inkl. fælles velkomst og frokost kl. 12.30-13.30)

Tilmeld dig

Sports Acro Artistisk kursus – for trænere

Vil du have en bedre forståelse for den artistiske del af rutiner i Sports Acrobatik? Så er muligheden der nu, hvor en ekspert fra det europæiske gymnastikforbund lægger vejen forbi TrænerCampen på BGI Akademiet lørdag d. 1. oktober.
Første del (9.00-13.30): Teoretisk del, som giver forståelse for, hvordan den artistiske score skal bedømmes, og hvad man som dommer skal lægge vægt på i sin bedømmelse.
Anden del (13.30-17.30): Især for trænere, der dermed får både det teoretiske kendskab fra første del samt den praktiske viden om, hvordan man underviser i artistry.
Obs! Kurset holdes på engelsk

Tilmeld dig