Workshop "Idrætsgymnastik for livet" - GymDanmark

Workshop “Idrætsgymnastik for livet”

29 sep 2019
Arrangør Idrætsgymnastik
Sted Aalborg Stadionhal
Adresse Aalborg Stadionhal, Annebergvej 48, 9000 Aalborg
Tilmeldingsfrist 22. september 2019
Efter­tilmeldings­frist 22. september 2019
Kontakt Maria Thomsen
Email projektleder@aig-aalborg.dk
Eksternt ID 843

Denne workshop er for gymnaster som træner på et højt niveau og som på et eller andet tidspunkt har oplevet modgang i deres træning, enten med en skades periode eller mangel på motivation. Vi har inviteret to dygtige talere, Mette Hulgaard, tidligere landsholdsgymnast, og Adam Blicher som er sportspsykolog. Målet er, at du vil udvide din mentale værktøjskasse med værktøjer til at præstere under pres og vedligeholde motivationen til at træne hårdt og meget.
Workshoppen er både for kvindelige gymnaster og herrer gymnaster.
Pris: kr. 150,00. pr gymnast
Inkluderet i prisen er snacks og aftensmad
Deltager skal medbringe træningstøj og træningsudstyr.
Der vil komme et op følgende kursus til vinter.

 • Program

  Program:
  14.00 – 15.30: Mette Hulgaard
  15.30 – 16.45: Pause
  16.45 – 17.15: Adam Blicher
  17.30- 18.00: Aftensmad
  18.00 – 19.00: Adam Blicher, Praksis i hallen
  19.00 – 20.00: Afrunding

 • Mette Hulgaard

  Mette Hulgaard er tidligere landsholdgymnast med mange års erfaring. Mette vil gennem et oplæg fortælle om hendes egne erfaringer fra en lang karriere med gymnastik. Hun vil tale om hvordan hun har taklet en ungdomsuddannelse og videregående uddannelse i takt med, at hun skulle træne mange timer om ugen. Mette vil tale om motivation og dedikation, hvordan hun gennem en lang karriere har holdt sig motiveret og kæmpet både i gode perioder og i perioder med skader. Det vil være et åbent oplæg, gerne dialog inspireret, så alle gymnaster kan spørge. Gymnasterne må gerne have forberedt spørgsmål på forhånd, som Mette kan tage udgangspunkt i.

 • Adam Blicher

  Adam Blicher er sportsspykolog og arbejder til daglig med atleter. Adams fokus og speciale er at arbejde med atleters præstation under pres i forbindelse med konkurrencer og intense træninger. Adam tager udgangspunkt i den enkelte atlets personlighed og kompetencer og vejleder og træner ud fra det mål at styrke atletens individuelle karakter, således styrken kan bruges både i og udenfor sporten. Adams oplæg vil være delt i to dele, et teoretisk og et praktisk. Derfor skal gymnasterne medbringe træningstøj og træningsudstyr.

  Under det første oplæg vil Adam lære os om motivation og alt hvad dette begreb dækker om. Adam vil tage fat i konkrete eksempler og introducere gymnasterne til konkrete strategier som kan anvendes under træning eller konkurrencer. Efter aftensmad vil vi gå i hallen, hvor nogle af de strategier og værktøjer vi har arbejdet med i det første oplæg, vil blive afprøvet i praksis.