Kvalitet i Familiegymnastikken (KIF) - GymDanmark

Kvalitet i Familiegymnastikken (KIF)

Formål:
Kvalitet i Familegymnastikken består af tre dele: to instruktørkurser opdelt efter barnets alder, og et foreningsevent for både trænere og familier. Når I vælger ét eller flere kurser, sikres børnetrænerne i foreningen en kvalitetsstemplet metode til at opnå fælles form for hele familien.

Målgruppe:
Trænere som træner børn i alderen 3 mdr. – 4 år.

Sådan kommer I i gang:
Børns motoriske udvikling er aldersrelateret, og derfor tilbyder kurser og events derefter:

  • GymFamily Baby, aldersgruppe 3 – 6 mdr.
    Træneren opnår kompetencer til at motivere forældrene til at være aktive med deres baby. Træneren får blandt andet redskaber til at kunne stimulere børnenes motoriske udvikling, samtidigt med at forældrene også får god træning.
  • GymFamilyToddler, aldersgruppe 1 – 3 år.
    Træneren opnår kompetencer til at kunne tilbyde børnehold med fuld fart for både børn og voksne, samt forskellige øvelser som balance, rotationer, kropsspænding og krydsbevægelser.
  • Bobles Events, Foreningsevent med inspiration til familiehold og deres trænere
    GymDanmark bObles Event er et samarbejde mellem GymDanmark og det kendte bObles og har til formål at booste og motivere til sundhedsfremmende aktiviteter for babyer og toddlere. Gennem øvelserne stimuleres børnene motorisk, og bidrager til træning af den voksne. Sammen med vores dygtige forbundsinstruktører kommer vi ud til foreningen med et program hvor foreningens trænere, forældre og deres babyer deltager.
Se aktuelle kurser nederst på siden, eller kontakt én af GymDanmarks udviklingskonsulenter til højre på denne side.