GymDanmark Dystdag, spændende aktivitet til foreningens børn og forældre - GymDanmark

GymDanmark Dystdag, spændende aktivitet til foreningens børn og forældre

På GymDanmark Dystdag får børn i alderen 6-10 år mulighed for at prøve masser af forskellige gymnastikdiscipliner af i en dyst mod sig selv og sammen med andre. Her er der fokus på at have det sjovt, og ikke på placering og resultater. Alle børn modtager en flot medalje for deltagelse.

Måske er børnene i jeres forening allerede bekendte med springgymnastik eller rytme, og måske vil de gerne prøve mere eller andet. Med GymDanmark Dystdag får I et koncept som er for alle børn og som giver mulighed for at afprøve flere forskellige discipliner. Prøv fx Rytmisk gymnastik, TeamGym, Rope Skipping (sjipning), Tumbling, Sports Acrobatik, Idrætsgymnastik (redskabsgymnastik) og Funktionel Fitness.

Fokus på sjov og motivation

Gennem forskellige poster udfordres børnene på deres motorik gennem sjove og motiverende øvelser. Posterne indledes med god tid til først at prøve og øve sig. Posten afsluttes med en dyst mellem deltagerne hvor de dyster alene eller sammen. For hver gennemført øvelse får man et kryds på sit diplom og går videre til næste post. Foreningen bestemmer selv hvor mange poster deltagerne skal igennem, samt sværhedsgraden af øvelserne. Dette kan tilpasses den enkelte forenings ønsker og behov.

 

 

 

Eksempler på øvelser

Se video fra Dystdag

Nødvendige redskaber

Dystdag i JERES forening?

Vil din forening også afholde en dystdag for børn fra 6 – 10 år? Kontakt os i GymDanmark og få en snak om mulighederne.

Se fotos fra GymDanmark Dystdag