EUROGYM - aflyst - GymDanmark

EUROGYM - aflyst

NB: De islandske arrangører og European Gymnastics har valgt at aflyse EUROGYM i 2021.

Gymnastikopvisninger, workshops og oplevelser for livet – dét er hvad der venter deltagerne ved EUROGYM i Reykjavík på Island – fra d. 4-8 juli 2021

GymDanmark tilbyder alle vores medlemsforeninger deltagelse i EUROGYM, som arrangeres af den europæiske gymnastikunion European Gymnastics. EUROGYM er en kæmpe gymnastikfestival for unge fra 12 år og opefter. Det bliver en uge med alletiders mulighed for at lave alt den gymnastik man orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, lære nye tricks og få minder for livet.

Hvornår?

OBS: Eurogym og European Gym for Life Challenge er blevet rykket fra 2020 til disse nye datoer i 2021. 

Dato: 4-8 juli 2021
Sted: Island

Lørdag d. 3. juli 2021 altså dagen før EUROGYM officielt starter, afholdes opvisningskonkurrencen European Gym for Life Challenge. Så hvis man ønsker, kan man tilmelde sig begge events. Find mere information om European Gym for Life længere nede.

Hvem kan deltage?

OBS: Grundet udskydelsen er aldersgrænsen rykket fra 18 til 19 år – det vil sige, at alle tilmeldte gymnaster i 2020, også kan deltage i 2021. 
Gymnaster fra 12-19 år (født 2008-2002). Der kan dog tilmeldes yngre (10 og 11-årige) og ældre gymnaster (20-årige), men der er begrænsning på i forhold til størrelsen af jeres hold. Se oversigt nedenfor.
Eksempel: Hvis I er et hold på mellem 10-15 gymnaster, må der maksimalt være én gymnast uden for 12-18-alderspændet.

Priser og tilmelding

Det er muligt at deltage både i EUROGYM og European Gym for Life Challenge.

Grundet udskydelsen til 2021 er tilmeldingen igen åben. Forhåndstilmelding skal sendes til jsj@gymdanmark.dk senest 26. oktober 2020
Selvom jeres hold var tilmeldt stævnet i 2020, bedes I stadig sende en ny tilmelding med de opdaterede informationer. Download forhåndstilmeldingen her.

Hvis jeres hold allerede har betalt de 10% overføres beløbet til stævnet i 2021. Hvis antallet af deltagere overstiger tilmeldingen for 2020, sendes en faktura på det resterende beløb.
Var I ikke tilmeldt i 2020 sender vi herefter faktura på betaling af 10% af deltagerprisen per hold. De 10% er kan ikke refunderes.

De resterende 90% af deltagerprisen + evt. tilkøb (udflugter og shuttle-busser) betales primo marts 2021. Faktura sendes slut februar 2021.

Pris for EUROGYM 2021: 3100 DKK

Prisen indeholder:

 • Skoleovernatning fra lørdag til fredag (6 nætter)
 • Morgenmad fra søndag til fredag
 • Frokost og aftensmad søndag til torsdag
 • Adgang til alle ceremonier (åbning, Gala og afslutning)
 • Deltagelse i 4 workshops
 • 2 opvisninger pr. hold á 6 min
 • Gymzone (aktivitetzone om aftenen)
 • Transport under festivalen
 • Dansk delegationstøj (trøje og t-shirt)
 • Dansk delegationslederteam

Transfer fra og til lufthavnen
• 43€ per person

Pris for både EUROGYM og European Gym for Life Challenge: 3500 DKK

Prisen indeholder:

 • Alt ovenfor
 • Overnatning fredag til lørdag
 • Morgenmad, frokost og aftensmad lørdag
 • Deltagelse i European Gym for Life
 • Fly til Island

  Holstebro RejseCenter er GymDanmarks samarbejdspartner og rejsearrangør og vi har derfor indgået en aftale med dem og de laver meget gerne et tilbud på flyrejsen fra Danmark til Island tur/retur.

  Venligst download og udfyld dette dokument og returner det til Mette Sørensen, Holstebro RejseCenter på mail mette@holrc.dk

  Tilbud på rejsens pris sendes herefter direkte til den pågældende klub/forening

  HUSK at børn under 18, der rejser uden forældre, skal begge forældre underskrive og udfylde en forældreerklæring for at undgå problemer i lufthavnen.
  Den kan downloades her

 • Program for ugen

  Programmet for EUROGYM 2021 kommer senere

 • Workshops

  Under EUROGYM deltager man i fire forskellige workshops

  Og nu er det blevet afsløret hvad man kan deltage i og dét bliver ikke kedeligt.
  Alt fra kampsport og parkour til cirkus-træning, isskøjteløb og crossfit.
  (Bemærk dette er de planlagte workshops fra 2020. Ændringer kan komme) Du kan finde en beskrivelse af alle 40 workshops her

 • Parade & Åbningsceremoni

  Alle får frokost før åbningsceremonien og alle bedes være klar senest kl. 14.30 ved parken Klambratún. Paraden starter kl. 15.00, hvor vi sammen går de cirka to kilometer til Arnarhóll, en smuk bakke med udsigt udover byen, hvor åbningsceremonien afholdes. Efter ceremonien vil busser transportere os tilbage til arenaen Laugardalshöll, hvor der vil være aftensmad inden der er GymZone.

 • GymZone

  GymZone er beliggende i Laugardalshöll-arenaen og er åben fra lørdag til onsdag fra efter aftensmad og indtil kl. 22.00. GymZone er et hyggeligt og socialt område, der giver mulighed for at du/I kan mødes og hygge med andre hold og lande.

 • Educational Forum

  Til denne udgave af EUROGYM vil Education Forum, der er åbent for alle, fokusere på teenageres mentale helbred, deres fravalg af idræt og hvad trænere kan gøre for at hjælpe og støtte. Der vil være to sessioner mandag og tirsdag morgen.

  Children’s mental health from 12 -18 years oldHow can we improve
  mental health through our sport?
  Are sports really for everybody?Dropout from sports, how can we as
  coaches prevent that?

  Forummet vil blive afholdt i main hall og alle kan deltage.

 • Afslutningsceremoni & Gala

  Til EUROGYM 2021 bliver afslutningsceremonien og Gala sat sammen til ét stort show i Laugardalshöll-arenaen. Da der her er plads til 2500 publikummer (ca. halvdelen af deltagerantallet), bliver Gala-showet sat op to gange og efter sidste omgang, starter så afslutningceremonien for alle og herefter er der fest med DJ samme sted.

  Temaet for Gala-showet er Summernights. 

 • Opvisninger

  Der vil være tre forskellige scener rundt i byen.

  • Scene 1: Hljómskálagardur, mål: 16x16m (plads til at optræde: 14x14m) og der er 5 meter til loftet.
  • Scene 2: Arnarhóll, mål: 16x16m (plads til at optræde: 14x14m) med 5 meter til loftet.
  • Scene 3: Harpa: Silfurberg, mål: 20x20m, loftshøjde 7,7m

  Hvert hold får to gange i løbet af festivalen mulighed for at lave opvisning. Opvisningen må maks. vare 6 minutter inkl. ind/ud og opbygning/arrangering af redskaber.

  Ved alle scener vil der være følgende redskaber og udstyr til rådighed:

  – Rullemåtte
  – Airtrack
  – Gymnastikbænk
  – Mini-trampolin/trampette
  – Træplint
  – Springbord
  – Springbræt
  – Landingsmåtter

 • Udflugter

  Udover gymnastik, shows, fællesskab og workshops er der også mulighed og indlagt til at se det smukke land, som Island jo er. Udflugter bestilt gennem EUROGYM er tilrettelagt, så de ikke kolliderer med andre indslag, opvisninger osv. Bestilling af disse ture sker til os samtidig med den endelige tilmelding.
  (Bemærk dette er de planlagte udflugter fra 2020. Ændringer kan komme)
  Alle udflugter kan ses her

 • Overnatning

  Alle deltagere kommer til at overnatte i skoler tæt på stævnets hjerte. Målet fra arrangørernes side er, at alle skoler ligger i gåafstand til og fra centrum af byen. Og selvom Island er et meget sikkert land, vil der være 24-timers overvågning og sikkerhed på alle skoler. Skolerne bliver gjort rent hver dag og det er muligt at tilkøbe sove-udstyr, såsom oppustelig madras, sovepose og pude, der vil ligge klar til en, når man ankommer. Bestillingen af dette skal gøres som helt hold og samtidigt med forhåndstilmeldingen.

  Priser 
  Luftmadras: 28€
  Sovepose: 25€
  Hovedpude: 14€

 • Måltider

  Morgenmaden bliver serveret på skolerne og frokost, samt aftensmad serveres i Laugardalshöll (arenaen). Det vil være muligt at ønske veganske måltider, samt informere om eventuelle allergier. Denne information beder vi om at få oplyst op til den endelige tilmelding.

 • Ekstra overnatninger og lufthavnstransport

  I den nedenstående tabel finder du en oversigt over alle de services, der er inkluderet i deltagerprisen (markeret med SORT x). Ekstra services som yderligere overnatning på skole og ekstra måltider er markeret med et GRØNT x  (Husk, at informere os om evt. ekstra services I ønsker at inkludere)

  Her kan du se hvad de forskellige ekstra services koster:

 • European Gym for Life Challenge 2020

  European Gym for Life Challenge 2021 er en opvisningskonkurrence, hvor det handler om at vise et underholdende opvisningsshow på 3 min.

  Ankomst vil være fredag d. 2. juli og konkurrencen er lørdag d. 3. juli.

  Vilkår for deltagelse:

  • Man skal være fyldt 12 år for at deltage
  • Der skal min. være 6 gymnaster på holdet
  • Opvisningen må maks. vare 3 min (inkl. ind/ud og redskabsopstilling)

Bag om EUROGYM

GymDanmark tilbyder alle vores medlemsforeninger deltagelse i EUROGYM, som arrangeres af den europæiske gymnastikunion European Gymnastics. EUROGYM er et kæmpe gymnastikarrangement for unge fra 12 år og opefter. En uge med alle tiders mulighed for at lave alt det gymnastik man orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastik-interesserede fra hele Europa, lære nye tricks og få minder for livet.