Corona: Arrangementer - GymDanmark

Corona: Arrangementer

Denne side opdateret d. 20.04 kl. 14.30

Alle konkurrencer og opvisninger er aflyst denne sæson (til og med august).
Samlinger og kurser/uddannelser er foreløbig aflyst til og med 10. maj. Herefter tages der stilling udfra myndighedernes retningslinjer.

Hold øje med kalenderen for aflysninger og rykning af arrangementer

 • Tilbagebetaling

  GymDanmark har aflyst alle konkurrencer og større arrangementer i perioden 11. marts og frem til sommerferien. 

  Vi er i fuld gang med at tilbagebetale deltagergebyret for aflyste kurser, arrangementer, konkurrencer og opvisninger, og vi forventer at være igennem alle inden udgangen af maj. Der udsendes mail til foreningens formand og kasserer. Der er særlige vilkår for konkurrencer som strækker sig over flere runder, se herunder. 

  Deltagergebyr, kontingenter, licenser og startgebyrer ved konkurrencerækker, der er startet, betales ikke tilbage. 

  De foreninger, som ønsker at få tilbagebetalt allerede indbetalt startgebyr, for ikke igangsatte konkurrencer/rækker i TeamGym (afviklet regions konkurrencer tæller som at den pågældende række er igangsat) , samt 2. runde af DM i Grand-Prix, skal sende anmodning om tilbagebetaling til sport@gymdanmark.dk. Bekræftelse for tilmelding samt kvittering for betaling bedes vedhæftet. 

  De foreninger som ønsker at få tilbagebetalt indløste, men ikke benyttede, licenser skal sende anmodning herom til sport@gymdanmark.dk. Her skal oplyses licens nr., samt hvilken aflyst konkurrence hvortil licensen skulle være benyttet. Kvittering for licenskøb skal vedhæftes. 

  Alle forhold/ønsker ang. tilbagebetalinger m.v. anses for afsluttet med udgangen af sæson 2019/2020 (31. juli 2020).