Hjælpetræneruddannelsen i Værløse - GymDanmark

Hjælpetræneruddannelsen i Værløse

På Hjælpetræneruddannelsen lærer du at igangsætte og tilpasse aktiviteter.

1 sep 2024 kl. 09:00 - 17:00
Målgruppe For dig, der er ny hjælper eller har lidt erfaring, og er ansvarlig for at igangsætte og tilpasse enkelte elementer i en træning (min. 12 år).
Tilmeldingsfrist 12. august 2024

På Hjælpetræneruddannelsen får du en intro til rollen som hjælpetræner med fokus på, at du skal kunne igangsætte, tilpasse og undervise i enkelte aktiviteter i træningen, f.eks. en leg eller en bestemt øvelse. Du får viden om forberedelse og planlægning af aktiviteter i træningen, og bliver introduceret til redskaber, der kan gøre træningen sjov og motiverende.

Som Hjælpetræner spiller du en vigtig rolle i den daglige træning, og det er et naturligt skridt for mange unge gymnaster, som gerne vil give glæden ved gymnastikken videre. Eller for forældre, der alligevel er i hallen og gerne vil hjælpe til. Som uddannet Hjælpetræner er du klædt på til at bidrage kompetent til træningen. Efter endt uddannelse får du et certifikat og bliver certificeret Hjælpetræner gennem GymDanmarks TrænerAkademi.

Uddannelsen varer 8 timer, derudover 0,5 times forberedelse med E-læring og 1,5 times refleksionsopgave.

 • Program

  Velkomst og trænerrollen
  Den gode træning
  Træningsfaser
  Frokost
  Træning (i praksis)
  Den gode træning
  Opgave
  Oprydning, opsamling, afrunding

 • Praktisk info

  Du får udleveret øvelseshæfte og øvelseskort på uddannelsen.
  Bemærk, at uddannelsen ikke har fokus på modtagning af spring.

  For at hjælpe dig bedst muligt i gang med træningen hjemme i foreningen, skal du et par uger efter uddannelsen aflevere en kort video af dig selv, hvor du instruerer og kort fortæller om dine tanker om at være hjælpetræner. Herefter modtager du dit uddannelsesbevis og er certificeret hjælpetræner.

 • Forberedelse

  Ca. syv dage inden uddannelsen modtager du information om GymDanmarks Trænerløfte, som skal gennemføres, inden du møder op. Det er et 20 minutters e-læringsmodul, som du kan gennemføre, når det passer dig.