Fitnessinstruktør - Brush Up - GymDanmark

Fitnessinstruktør – Brush Up

Genopfrisk din viden som Fitnessinstruktør

1 sep 2024 kl. 10:00 - 15:30
Målgruppe Kurset er målrettet fitnessinstruktører, der har taget Bevæg dig for livet – Fitness 40 timers fitnessinstruktøruddannelse.
Adresse Novo Nordisk Kalundborg, Hallas Allé 1, 4400 Kalundborg
Tilmeldingsfrist 23. august 2024

Er du uddannet fitnessinstruktør? Men måske er det lang tid siden, du tog uddannelsen –  og måske føler du, at du er gået lidt i stå i din udvikling som instruktør?

Så er kurset ”Fitnessinstruktør – brush up” helt sikkert noget for dig. Her kan du nemlig blive opdateret på ny viden samt få genopfrisket noget af det, du lærte på Fitnessinstruktør-uddannelsen.

På kurset er der fokus på de vigtigste elementer fra uddannelsen, specielt programlægning og øvelsesudførelse. Blandt andet gennemgås basal træningslære med opvarmning, styrketræning, kredsløbstræning og cool down samt de fem regler for god øvelsesteknik.

Kurset er en blanding af teori og praksis, og ud over genopfriskningen bliver der suppleret med nye øvelser og ny viden på træningsfronten. Der er desuden plads til, at deltagerne selv kan ønske at tale om særlige emner eller øvelser.

 • Program

  Overlevelsesmekanismer
  Energidannelsesprocesser
  Træningslære
  Opvarmning
  Kredsløbstræning
  Interval træning
  Muskeltræning
  De fem regler for god teknik
  Derudover tages der højde for deltagernes udgangspunkt og ønsker, hvor der kan lægges mere eller mindre vægt på ønskede emner.

 • Praktisk info

  Kurset varer 5 timer uden pauser, og afholdes på en dag. Du må meget gerne medbringe din manual fra Fitnessinstruktøruddannelsen.

 • Undervisere
  Rikke Hansen