TeamGym-landshold rustes til at håndtere tiden før, under og efter et EM

9. november 2018
Som et nyt tiltag har TeamGym-landsholdene i 2018 arbejdet med sportspsykologi under kyndig vejledning af sportspsykologisk konsulent Adam Blicher.

Formålet har været at ruste landsholdsgymnasterne til at håndtere tiden før, under og efter EM bedst muligt, blandt andet ved at lære landsholdsgymnasterne strategier til at præstere under pres. I forrrig uge har der været afholdt workshops i Gladsaxe, i Odense og på BGI Akademiet, hvor landsholdsgymnaster, deres forældre og klubtrænere var inviteret til at deltage.

Temaet for den sidste workshop i 2018 var at præsentere landsholdsgymnasterne og dem omkring landsholdsgymnasterne for redskaber, som kan bruges til at håndtere det tomrum og de følelser og oplevelser, som naturligt kan opstå på bagkanten af en stor sportslig oplevelse som EM.

 ”Det er meget vigtigt for os at hjælpe gymnasterne godt videre - personligt såvel som sportsligt – og vi er glade for, at mange har benyttet lejligheden til at få evalueret hele oplevelsen fra optakt til konkurrence og få sparring omkring det at vende tilbage til hverdagen. Vi er særligt glade for, at mange forældre og klubtrænere har bakket op om initiativet og dermed kan hjælpe gymnasterne med at komme godt tilbage til hverdagen efter EM”, udtaler Frank Veje Jakobsen, formand for Udvalget for TeamGym og Elitesektionen.

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin