Talentlandstræner i mandlig idrætsgymnastik Claus Olsen stopper

11. august 2015
Talentlandstræner stopper

Talentlandstræner i mandlig idrætsgymnastik Claus Olsen har pr. 1. august valgt at opprioritere træningen af egne gymnaster i Aalborg, hvorfor han ikke længere har ansvaret for talentbruttogruppen. Med henblik på at nyttiggøre Claus’ kompetence fortsætter han som gymnastikfaglig konsulent indenfor specifikke områder som uddannelse, planlægning, metodik, ATK etc., ligesom Claus også fortsat vil bidrage ved konkrete gymnastiske aktiviteter.

Claus har gennem de seneste 8 år ydet en engageret indsats for GymDanmark, han har bl.a. udarbejdet størstedelen af ATK materialet, test- og stigesystemet, ligesom han har været en helt nødvendig drivkraft i arbejdet med Dannebrog til Tops. GymDanmark og Claus Olsen har været og er fortsat enige om den overordnede vision om dansk olympisk deltagelse og dermed om at få Dannebrog til tops.

GymDanmark’s elitechef Henrik Bjørn Bertelsen udtaler: ”Jeg er taknemmelig for Claus store indsats for mandlig idrætsgymnastik i Danmark og ønsker ham al mulig held med de nye opgaver og prioriteringer”.

Den nationale test i Nakskov den 29. august er følgelig aflyst. De eksisterende bruttogrupper fortsætter og nye gymnaster, som ønsker at være med i Dannebrog til Tops, kan henvende sig til formand Torben Brix.

GymDanmark’s landsholdsstruktur for de mandlige idrætsgymnaster (DtT) fortsætter og de nye trænerteams vil blive offentliggjort snarest muligt.

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin