Seks stærke hold udtaget til Junior NM efter en dramatisk konkurrence

27. januar 2018
Der blev kamp til stregen og intens fight, da Arena Randers lagde hal til udtagelsen til Nordiske Junior mesterskab 2018 i Finland d. 14.april. Der var seks NM-pladser til de i alt 29 deltagende hold, og derfor var der heller ikke plads til fejl.

Bolbro og Greve sejrede i en spændende pigekonkurrence 
I pigernes konkurrence deltog der 8 hold og her stod feltet helt åbnet for, hvem som kunne komme med til NM, der var ikke bare to favorithold, men hele fem hold bed sig fat i toppen og pressede deres modstandere til glæde for et oplagt publikum. Det blev Bolbro gymnasterne som med en helt fantastisk smuk og velgennemført rytmeserie og nogle stabile præstationer på bane og trampet, kunne tage første pladsen og sikre sig den ene billet til NM. Kampen om den anden NM-plads stod mellem Viborg og Greve, som lå meget tæt efter både rytme og trampet, men på banen trak Greve fra, og kunne snuppe NM-pladsen fra Viborg.     

Se resultaterne fra pigekonkurrencen her

Dramatisk mixkonkurrence med spænding til det sidste
Det blev ikke bare en stille og rolig mixkonkurrence, der var hård kamp om de to pladser og det var først til aller sidst at spændingen blev udløst. Langt hen af vejen lignede det dødt løb mellem Gladsaxe, GHG Herlev, Slagelse og Silkeborg, og derfor var forløsningen også stor da GHG Herlev blev nr. 1 med bare 0.4 ned til Slagelse, som blev nr. 2. En forrygende konkurrence med masser seværdig TeamGym for hele publikum i Arena Randers.  

Se resultaterne fra mixkonkurrencen her

Storfavoritterne fra Aarhus og Roskilde sikrede sig overbevisende NM-pladserne
Det var drengekonkurrence der skulle slutte dagens udtagelse til NM og det blev gjort med stil og fantastisk gymnastik. Blandt de 11 drengehold var der to hold som skilte sig ud. Storfavoritterne fra TeamGym Aarhus stod for presset og viste en spændende og interessant rytmeserie med mange sjove og svære momenter. På banen og trampetten viste de, at de er en klasse for sig. – og derved kunne de overbevisende tage førstepladsen og derved endnu en gang tage til NM med masser af selvtillid i bagagen. Roskilde TeamGym leverede også en flot præstation og der er ingen tvivl om, at det er to juniordrenge hold som tager til Finland på jagt mod medaljer.  

Se resultaterne drengekonkurrencen her

Vil du vide mere om NM 2018 i Finland her 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin