Så er rammerne sat for TeamGym landsholdene frem mod EM 2018

14. september 2017
Rammerne og retningslinjerne frem mod EM 2018 ligger nu fast. TeamGyms elitesektion har udarbejdet en plan for TeamGym landsholdene 2017-2018.

Der er nu stillet helt skarpt på arbejdet med landsholdene frem mod EM 2018 og med den nye plan for landsholdene er der for alvor lagt op til en struktureret og gennemarbejdet plan for det fremtidige arbejde og forløb. Planen er afstemt med alle landstrænere, som forpligter sig til at arbejde loyalt i henhold til retningslinjerne.

Formålet med planen er at beskrive rammerne og retningslinjerne for TeamGym-landsholdene frem mod EM i Portugal i oktober 2018. 
Visionen for TeamGym-landsholdene er at motivere og udvikle danske TeamGym-gymnaster, såvel gymnastisk som personligt, gennem målrettet træning i et professionelt set-up. Herudover er visionen at fastholde og udvikle Danmarks position som en magtfaktor i international TeamGym-sammenhæng.

Læs hele planen for "TeamGym landsholdene 2017-2018" her og find alle deltaljerne om rammerne og retningslinjerne for landsholdene. 

Udtagelse for juniorbruttotruppen er den 25. - 26. november og udtagelsen til seniorbruttotruppen er den 16. - 17. december.  

Fokuspunkter og udtagelseskriterier vil blive offentliggjort på GymDanmarks hjemmeside senest primo oktober 2017, ligesom oplysninger om tilmelding til udtagelserne vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin