Oplev Gymnasternes dag i Lyngby hallen

4. april 2018
Gladsaxe IF og GymDanmark afholder i samarbejde Gymnasternes Dag 2018 i Lyngby Hallen søndag den 8. april fra kl. 9:00 – 18.15 - en showpræget opvisning med masser af fantastiske hold.

Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag på Sjælland – og årets værtsforening er Gladsaxe IF som har samlet en hær af frivillige mennesker, som arbejder med at dagen kommer til at forløbe på skinner med alle gøremål – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport og ligge den røde løber klar. Alt sammen for at gymnasterne får en fantastisk oplevelse.

Og det er det, det handler om, nemlig gymnasterne - derfor hedder det Gymnasternes Dag. Der er fokus på at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Gymnasternes dag er dagen, hvor hold fra hele Sjælland samles og viser deres opvisning og kunnen – gymnasterne får mulighed for at se andre hold lave opvisning, som de normalt ikke støder på til andre forårsopvisninger. Alle foreninger kan tilmelde et hold til Gymnasternes Dag.

Der er stor variation på, hvad de forskellige hold kommer og viser, der kommer opvisningshold med over 50 gymnaster gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Sports Acrobatik, TeamGym og Rytmisk gymnastik. Men kendetegnet er at det er foreningshold som kommer og viser, hvad de har trænet på i løbet af sæsonen, og vil dele deres gymnastikglæde med andre.

Rekord deltagelse – over 1000 gymnaster fordelt på 36 hold – Gymnasternes Dag bliver mere og mere populær, og årsagen er  et showpræget set up på dagen og  at den bliver afholdt hos forskellige værtsforeninger, så vi tilgodeser de geografiske afstande, men vigtigst og det helt særlige er den store variation af holdene fra nær og fjern.

Find programmet for dagen her 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin