Med familien på GymSkole

25. marts
Familietid i ferien - Ja, hvorfor ikke krydre det det med lidt gymnastik...

Idrætshøjskolen Aarhus byder i uge 31 på aktiv familiehøjskole med masser af muligheder for at udfolde sig fysisk og prøve kræfter med en masse forskellige idrætsaktiviteter.

For de gymnastikinteresserede børn er der også mulighed for at kombinere opholdet med GymDanmarks gymnastikskole. GymDanmarks gymnastikskole er for både piger og drenge uanset niveau og afholdes i samarbejde med Springcenter Aarhus. Gymnastikskolen vil byde på sjov og leg inden for både acro-, rytmisk- og springgymnastik.

Ugen struktures omkring gymnastikskole og andre aktiviteter for henholdsvis børn og voksne om formiddagen. For de børn der ikke deltager i gymnastikskole vil der være masser af aktiviteter med boldspil, svømmehal, sjov i skoven og kreative værksteder. Teenagere og voksne vil, hver for sig eller sammen, have mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter såsom fitness, beachbold, havkajak, mtb, springgymnastik, stortrampolin, yoga, mini-tri og meget mere. Eftermiddagene vil være fyldt med sjove aktiviteter for hele familien fx. tur til stranden, Moesgaard Museum. Om aftenen vil der blive hygget med grill, højskolesang omkring bålet og lærerige foredrag og kulturelle indslag.

Kort sagt, Idrætshøjskolen Aarhus og Springcenter Aarhus danner i fællesskab rammerne for en festlig og fornøjelig uge med et utal af muligheder for at udfolde sig aktivt på eget niveau - alene og i fællesskab med andre. En uge på familiehøjskole byder på venskaber, fællesskab og gode oplevelser for livet.
Aldersgrænsen er 5 år.

Læs mere her

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin