Klar til udendørs træning?

Udendørs træning er både populært og let at starte op, og med kurset Bootcamp Outdoor er du klædt på til at undervise under åben himmel.

Flere og flere foreninger rykker træningen uden for, lige så snart vejret viser sig fra sin lidt mildere side. Udendørs træning er nemlig blevet rigtig populært i de senere år, og det giver rigtig god mening for foreningerne at oprette hold under åben himmel.

”Det kræver ingen særlige faciliteter, for man bruger bare de udendørs arealer, der er til rådighed,” siger Rune Refsgaard, som fitnessinstruktør og landsunderviser hos Bevæg dig for livet – Fitness.

Derudover kan udendørs træning noget helt specielt, lyder det fra Rune Refsgaard.

”Man får et helt andet sammenhold, når man træner ude. Men bliver simpelt hen gladere af at være ude i det fri og mærke lyset og den friske luft, mens man træner,” siger han.

Men selvom det umiddelbart lyder enkelt, kan der være behov for særlig viden at rykke træningen uden for. Man skal blandt andet tage hensyn til vind og vejr, når man instruerer, så man er sikker på, at alle kan se og høre ens instruktioner, og derudover skal man kunne tilpasse træningen til både omgivelserne og deltagerne.

Blev uddannet Bootcamp-instruktør

”Derfor kan det være en rigtig god idé at tage et kursus, som lærer én at se mulighederne i det område, der er til rådighed og klæder instruktøren på til at sammensætte et godt program,” siger Rune Refsgaard.

Har man eksempelvis en uddannelse i CrossGym, Bootcamp, Puls & Styrke eller er fitnessinstruktør, kan man tage kurset Bootcamp Outdoor og få nogle særlige fif til at undervisning under åben himmel. Kurset varer kun tre timer, men der er masser af inspiration og tips at hente.

GymDanmark holder et kursus i Bootcamp Outdoor lørdag den 7. april i Borup. Se mere og tilmeld dig her!

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin