GymTræner Camp 2018

21. marts 2018
Træneruddannelses camp i september- Vælg mellem uddannelser på alle niveauer - Lige fra hjælpetræner til erfaren træner

BGI Akademiet danner d. 7.-9. september ramme for GymDanmarks første GymTræner Camp. Træneruddannelser lige fra hjælpetræner til erfaren træner. 
Velkommen til GymTræner Camp!

Mulighed til foreningerne - Giv jeres trænere et attraktivt tilbud
"Vi hører tit foreningerne udtrykke et ønske om at kunne sende flere trænere afsted sammen, for at uddanne dem sammen, skabe rød tråd samt styrke fællesskabet på tværs af forening... Det ønske vil vi nu imødekomme med denne GymTræner Camp, hvor der vil være formel uddannelse at hente for hele flokken af trænere", - fortæller uddannelsesansvarlig i GymDanmark Pil Christiane Lindekron. 

Udover tilbuddet om god undervisning med GymDanmarks træneruddannelser, kan man også som deltager glæde sig til at mødes andre trænere. Håbet er at over 100 trænere vil deltage på de 9 uddannelser der udbydes i denne weekend. 

Premiere weekend
GymDanmarks hjælpetræner uddannelser og GymTræner 1 - Basis er kendte uddannelser og havde tilsammen over 300 deltagere i sidste sæson. Det er fundementale uddannelser som hjælper nye trænere godt fra start. 
Når man har bestået GymTræner 1 - Basis har man efterfølgende mulighed for at specialisere sig indenfor den gymnastikgren man underviser i. Og her vil der være hele 5 forskellige specialiseringer at vælge mellem. 
1 af disse vil være første gang den udbydes.... 

Derudover vil der for første gang udbydes uddannelser på niveau 2! Det er målrettet den erfarne træner som er klar til at sin trænerrolle op til revision og være nysgerrig på sin og andres tilgang til trænergerningen.

"Det bliver en FED weekend, som jeg glæder mig utrolig meget til at gennemføre... Der opstår altid en god energi når så mange samles for at være nysgerrige og blive bedre! Især bliver det spændende med vores specialiserings dele på niveau 1 og ikke mindst vores premiere på GymTræner 2 - Basis!! Vi ønsker, at man som træner altid vil kunne finde et relevant tilbud til videreudvikling gennem uddannelse og nu har vi endelig fået gang i uddannelserne på niveau 2 og det åbner nye muligheder, slutter Pil af. 

Læs meget mere om GymTræner Camp og de uddannelser du kan tilmelde dig.... 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin