Godkendt indsats ved World Cup

18. februar 2017
Trampolinspringeren Benjamin Salo Kjær blev nr. 17 ved årets første World Cup. Med en super koncentreret præstation opnåede han 104,500 point, hvilket landstræneren er godt tilfreds med.

På trods af vanskelige konkurrenceforhold hvor arrangørerne havde valgt at der skulle springes i bokslys, hvilket vil sige, at hallen var mørkelagt bortset fra trampolinen i midten, gennemførte 18-årige Benjamin Salo Kjær fra Haslev TT en tilfredstillende konkurrence, med sit hidtil bedste resultat ved en World Cup.

Landstræner Anette Dalsten havde på forhånd vurderet konkurrencens primære formål til at være en pejling for tilrettelæggelse af den kommende sæson, og hun siger 'Benjamin var fantastisk fokuseret hele vejen igennem og med en moden tilgang til tingene tacklede han de udfordringer som dukkede op. Han udførte en rigtig fin første øvelse, hvor han sprang sig ud af de småproblemer, der opstod. På anden øvelse kom han rigtig godt afsted på de to første triffer, den tredje triff blev skæv, så Benjamin valgte fornuftigt at udelade den fjerde triff for at springe sig tilbage i midten af trampolinen med et lettere spring og sikre at resten af øvelsen blev i den lille boks. Benjamin endte dermed, med imponerende 9,75 point af 10 mulige i HD (horisontal displacement, altså fradrag for at vandre ud af boksen i midten af trampolinen).

Find alle resultaterne her

Aldrig oplevet noget lignende

Det er første gang Benjamin Salo Kjær oplever afvikling af konkurrencer, som dem i Azerbaijan, og han siger 'det har været en fed oplevelse og min bedste placering ved en World Cup nogensinde. Det taget i betragtning har jeg dog aldrig set noget lignende i en konkurrence med spotlights på trampolinerne og resten af hallen mørkelagt. Spotlights har nemlig den uheldige effekt, at de blænder lidt hver gang man har hovedet nedad! Men jeg tager masser af gode og vigtige erfaringer med mig hjem og fortsætter træningen hjemme i Haslev', slutter en glad Benjamin.

Mere om World Cup i Trampolin

Baku, Azerbaijan, 18. - 19. februar 2017

Læs optakt til World Cup her

Foto Anette Dalsten

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin