GHG Herlev er ”GymDanmark ATK Certificeret Aspirantklub”

14. april
Som en af de første gymnastikforeninger i Danmark, certificeres GHG Herlev nu ”GymDanmark ATK Certificeret Aspirantklub”. Den fornemme titel betyder, at GHG Herlev i samarbejde med GymDanmark har skabt rammerne for ansvarlig talentudvikling af børn og unge i idrætsgymnastik.

ATK (Aldersrelateret TræningsKoncept) er vejen til ansvarlig talentudvikling, god træning og optimering af foreningens rammer. Det er de nu certificerede til i GHG Herlev, og med det har flere af foreningens trænere og ledere deltaget i GymDanmarks ATK forløb, som består af både teoretisk og praktisk undervisning samt en foreningsudviklingsproces med fokus på træning og klubmiljø.

Det er en glad Anni Jensen, cheftræner og formand i GHG Herlev, der siger ”Der hvor vi bedst kan se, at ATK har effekt, er hos de yngste gymnaster, og de er i god udvikling. For os trænere og hjælpetrænere har ATK betydet en faglig opgradering og en fælles holdning til idrætsgymnastikken”.

Bred talentmasse med stærkt fokus
”Med det fokus på børn og unge, der nu bliver lagt for dagen i GHG Herlev får vi en endnu bredere talentmasse, og i sidste ende evnen til at forbedre vores optræden på den internationale gymnastikscene i årene fremover”, siger Direktør i GymDanmark Ditte Okholm- Naut.

Mere om ATK
ATK betyder Aldersrelateret TræningsKoncept, som har fokus på både træning og klubmiljø. Med GymDanmarks ATK tages gymnasternes alder og udviklingstrin i særlig betragtning, når de dyrker idrætsgymnastik. Metoden skal sikre, at gymnasten er i centrum, at talentudviklingen foregår på en ansvarlig måde samt at træningen er både målrettet og motiverende.

ATK er støttet af Team Danmark og er ikke kun målrettet gymnaster. Hele 24 specialforbund under DIF har indgået aftale om at forbedre rammerne for børn og unge i deres foreninger godt hjulpet på vej af ATK.

Se her hvordan I bliver ATK-forening

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Enhver mail ikke fundet...
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin