Fantastisk Gymnasternes dag i Hammerum Hallen

24. februar 2018
Gjellerup Sdr. S G & I og GymDanmark afholdt i samarbejde Gymnasternes Dag 2018 i Hammerum Hallen lørdag den 24. februar - det blev en festlig dag med masser af fantastiske hold fra hele Midtjylland.

Over 1000 gymnaster deltog i årets Gymnasternes dag og det var en rekord deltagelse på Gymnasternes dag i Midtjylland.

Dagens opvisningsshow startede med en fin åbning, og derefter tog det fart med alle opvisningerne. Der var stor variation på, hvad de forskellige hold kom med, og det var alt fra opvisningshold med op til 75 gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Sports Acrobatik, Rope skipping og Power Tumbling. Så variationen var stor, og det var en meget seværdig opvisningsdag fra start til slut.

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved spotlights, goodiebags, venskabsforeninger (heppere) og feedback af opvisningen. Der var også indlagt pauser med salto-konkurrence og fællesdans for både publikum og gymnaster. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

"Hold nu op jeg er helt høj, det har været en helt fantastisk dag med masser af gymnastik og ikke mindst herlige indslag fra venskabsforeningerne. Det har virkelig været en fornøjelse at opleve hvordan at alle hold bare havde en fest på gulvet og ikke mindst det gode publikum gennem dagen. Vi har i år rekord mange deltagere over 1000 gymnaster, og det er fedt, at så mange har lyst til at være sammen om at vise gymnastikken frem. Og tak til Gjellerup Sdr. SG & I for det gode samarbejde med Gymnasternes dag. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så entusiastiske mennesker", fortæller Udviklingskonsulent og ansvarlig Tenna N. Gundersen fra GymDanmark

Gode frivillige kræfter fra Gjellerup Sdr. SG & I
Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag i Midtjylland – og årets værtsforening var Gjellerup Sdr. SG & I som havde samlet en hær af frivillige mennesker, der gennem hele dagen knoklede for at få hele dagen til at løbe på skinner – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport, ligge den røde løber klar og pakke goodiebags. Alt sammen for at gymnasterne fik den bedste oplevelse.


Find en masse billeder fra dagen til fri download her inden for nogen tid

Gymnasternes dag fortsætter på Fyn d. 11. marts og på Sjælland d. 8 . april – find info og program her

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin