Dansk juniorhold i VM finalen

30. maj 2017
VM i Æstetisk Gymnastik (AGG) i Helsinki, Finland, blev en stor succes og en kæmpe oplevelse for alle de seks danske hold, og særligt flot af det danske juniorhold Team Elina, som kom i juniorfinalen.

Det var en pakket Arena i Helsinki med 7000 tilskuere, som de danske hold skulle præstere i, og det gjorde de med stor opbakning fra alle, og særligt fra de mange til rejste danske fans.

Endnu en gang var Danmarks repræsenteret i Juniorfinalen
Team Elina fra Greve Gymnastik og Trampolin deltog i deres første VM, men har vist gode takter hele året og er Nationale mestre i AGG. Holdet kvalificerede sig til finalen efter en flot omgang, og i finalen leverede de igen endte på en 10. plads. Danmark har de sidste to år haft to hold med i junior VM finalen, så det var med stor glæde at Danmark var repræsenteret endnu en gang.
De to andre juniorhold, Team Bella fra Greve og Team Navona fra Espergærde leverede også flotte præstationer og blev placeret som henholdsvis nr. 24 og nr. 19.

I juniorrækken vandt Minetit Elite fra Finland en sikker sejr over landsmændene Ovo Junior Team fra Finland (se deres serie her) og tredjeplanden fik Team Victoria fra Rusland (se deres serie her).

Find resultaterne her 

I landekonkurrencen for junior blev Danmark nr. 4.

JUNIOR VERDENSMESTRE 2017

Stor konkurrence i seniorrækken
I seniorrækken deltog de danske mestre Team Zelda fra Espergærde, Team Amelit fra Greve og Team Nova fra Sorø. Alle tre hold er lige rykket op i seniorrækken, så det var deres første senior VM, men Team Zelda og Team Amelit har de sidste to år deltaget ved junior VM og været i finalen begge gange.
Men livet i seniorrækken er hårdt og specielt i midtergruppen, hvor Danmark bør befinde sig er der kamp om pladserne. Ingen af holdene kvalificerede sig til finalen, men de leverede sikre og godkendte præstationer: Team Zelda blev nr. 24, Team Amelit blev nr. 25 og Team Nova blev nr. 28. Det er et stærkt felt i seniorrækken og med mange deltagende nationer.

Find resultaterne her 

I landekonkurrencen blev Danmark nr. 6 i senior.

Der var stor spænding om Verdensmesterskabet i seniorrækken, da der efter den indledende runde  var fem hold, som lå med 0.35 point til hinanden. Men efter en fantastik finale, hvor der blev byttet rundt på lidt placeringer, så var det Team Minetit fra Finland som kunne løfte armene og blive hyldet i en pakket arena (se video nedenfor). Nr. 2 blev Expressia fra Rusland (se deres serie her) og nr. 3 blev Ovo Team Fra Finland (se deres serie her). 

SENIOR VERDENSMESTRE 2017

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin