DANMARKSPREMIERE - GymTræner 1-Basis

31. maj 2017
GymTræner 1-Basis er første step i GymDanmarks træneruddannelse og er nu opdateret efter nyeste forskning om træning af børn.

GymTræner 1 Basis er første step i GymDanmarks træneruddannelse og er netop blevet opdateret efter alle kunstens regler.
I efteråret udkom ”ATK 2.0- træning for børn og unge” som samler aktuel forskning om, hvordan man træner børn med øje for både den fysiologiske, psykologiske og sociale udvikling. Det er netop denne forskning som GymTræner 1-Basis nu er opdateret efter.

”Netop det at vores uddannelse bygger på forskning gør, at det er relevant viden for alle trænere, hvad enten man træner én eller fem gang om ugen. Vores træneruddannelse er for alle og håber vi kan være med til at højne trænerniveauet i alle de danske gymnastiksale, fortæller direktør Ditte Okholm-Naut.

Nyt i træneruddannelsen er også at man som deltager inden uddannelsen skal tilegne sig viden og forforståelse via E-læring. Det giver god mulighed for, at man på uddannelsen følger op på læringen.
Derudover vil man for at bestå GymTræner 1 Basis, og få videre adgang til GymTræner 1-Disiclplin, skulle bestå en undervisningsøvelse samt aflevere en hjemmeopgave max 1 uge efter uddannelsen.

”Vi arbejder målrettet i GymDanmark på at få en god og struktureret træneruddannelse, som kan bruges af alle trænere på alle niveauer. Det er vigtigt, at vi bedst muligt sikre læring hos vores deltagere. Det gør vi tildeles ved at arbejde med at deltagerne kommer på uddannelsen med en forforståelse samt at de efter uddannelsen løser en hjemmeopgave, som har til formål at skabe refleksion over det lærte, forklarer uddannelsesansvarlige Pil Christiane Lindekron, som glæder sig til at det første hold GymTræner 1-Basis gennemfører deres uddannelsen d. 17.-18. juni.

Find aktuelle uddannelser her (Bemærk vil du gennemføre hele niveau 1 uddannelsen i år, skal du tilmelde dig en GymTræner 1-Basis uddannelse som afholdes INDEN den GymTræner 1 Disciplin du ønsker at specialisere dig på)

Læs mere om GymDanmarks Træneruddannelse her

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin