Ballerup GF certificeret som Springsikker Forening

13. juni
Det er en styrket forening på såvel bestyrelses- som på instruktørniveau, der nu har modtaget deres SpringSikker certificering.

”Det har taget lidt tid, men resultatet har helt sikkert været værd at vente på”. Sådan siger Randi Johansson fra Ballerup GF, da hun bliver spurgt, hvad det har betydet for foreningen, at gennemgå Springsikker Forening –processen.

 

Arbejdet har betydet, at hele bestyrelsesarbejdet har fået et eftersyn og bevirket, at foreningen har fået sat ord på en masse uskrevne regler.

Det handler om færdsel i hallen og omkring springredskaberne, i forhold til nye forældre og børn i foreningen og så har foreningen fået lavet sig både beredskabsplan og redskabs-investeringsplan.

Undervejs i dette arbejde er bevidstheden om, hvad det vil sige at arbejde med springgymnastik i foreningen, øget betydeligt i bestyrelsen.

”Det har klart styrket os alle – både i bestyrelsen og på instruktørniveau, at kunne sige til bekymrede forældre: vore instruktører er uddannede i springmodtagning!”, siger Randi.

 

”Vi oplevede i øvrigt stor opbakning og velvilje fra instruktørernes side til vores indsats omkring uddannelse”, siger Randi og fortæller, hvordan bestyrelsen har besluttet, at alle instruktører skal uddannes fra bunden af.

Det betyder, at alle instruktører – som udgangspunkt - sendes på SpringSikker Basis kurset inden de tilmeldes SMT1 og herefter T2 og M2 kurserne.

Instruktørerne tog på kursus i samlet flok og det skabte en helt særlig energi, fortæller Randi, der oplevede hvordan springinstruktørerne kom hjem fra kurset fulde af inspiration og topmotiveret til opgaven som springinstruktører i foreningen.

 

Certificeringen løber tre år og i bestyrelsen og den lille arbejdsgruppe især er de meget bevidste om, at det er en on-going proces med at opretholde springsikkerheden i foreningen.

”Nu er vi i gang”, siger Randi ”og med kontinuitet i arbejdsgruppen og den medvind, vi har oplevet blandt instruktørerne, så kommer til at køre på skinner”.

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin