500 dage til OL i Rio - bliv en del af fællesskabet!

24. marts
I dag er der 500 dage til OL i Rio løber af staben og i den forbindelse har Team Danmark, sammen med DIF, udviklet et spændende slogan: ALLFOR!

Af: Josephine Iversen

Idéen med det nye OL slogan er at skabe opmærksomhed frem mod OL i Rio. ALLFOR udtrykker det fællesskab der er omkring hele OL - lige fra OL-holdet til tanken om OL-familien, og det udtrykker også den dedikation, der kræves af eliteatleter - i særdeleshed hvis de skal kvalificere sig til OL og gå efter et topresultat!

Danske gymnasters vej til OL

Samtidig kan ALLFOR også bruges af alle, der står bag OL-atleterne. Fans og partnere kan være ALLFOROL, og man kan også være ALLFORgymnastik eller ALLFOR HelgeVammen - ja alt hvad man har lyst til at være ALLFOR! ALLFOR kan tilpasses sammenhængen, den enkelte sportsgren, den enkelte atlet osv. – og man kan give det sin egen personlige kant, når man bruger det.

Danmark skal ose af OL feber, og det kan kun lade sig gøre hvis netop I er med på idéen! Vi vil derfor gerne have alle til at bruge OL slogannet ALLFOR, og et fælles hashtag #allforRio. Du kan også sagtens lave dine egne hashtags, f.eks. #allforHelgeVammen, #allforgymnastik #allfordanmark – det er kun fantasien der sætter grænser!

Vi håber, at I vil tage slogannet til jer og bruge det om det, som netop I er ALLFOR. Alle kan være med til at bruge slogannet - ALLFOR er et fælleskab for alle som har lyst til at bakke op omkring de danske atleter frem til OL!

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin