Chopar

GymDanmarks nye beklædningspartner

Det er med stor glæde, at GymDanmark kan offentliggøre, at Chopar er forbundets nye samarbejdspartner indenfor profil- og landsholdsbeklædning.

”Forløbet med at finde GymDanmarks nye beklædningspartner har været en god og grundig proces, hvor alle på markedet har fået lov til at byde ind. Vi har landet en aftale med Chopar, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for alle i organisationen. Jeg ved, at vi med Chopar har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og kundeorienteret. Jeg ser frem til samarbejdet og byder Chopar velkommen inden for i GymDanmark.”, fortæller direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut. 

Kontrakten med Chopar er en fire-årig aftale, som blandt andet indeholder landsholdsbeklædning, beklædning af vores forbundsinstruktører, kursister, frivillige til events mm. Derudover åbner GymDanmark en webshop i samarbejde med Chopar, så alle i Gymnastik-Danmark får mulighed for at købe af den specieldesignede GymDanmark kollektion. 

”Det er med stor stolthed og glæde, at vi har indgået denne samarbejdsaftale med GymDanmark. Vi glæder os til et godt og tæt samarbejde, hvor vi får mulighed for at støtte op om Danmarks bedste gymnaster. Det er en fornøjelse at følge den passion, vilje og engagement, som hele organisationen udstråler - gode kerneværdier, som vi også selv efterstræber hver dag”, fortæller direktør i Chopar Tony Halkjær.

Besøg Chopar på deres hjemmeside her eller på Facebook her

Har du spørgsmål til kontrakten, så skriv til Kommunikation og Event manager Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk  


Om Chopar
Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.

Vi gør din drøm til virkelighed!

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT -
Vi holder dig opdateret ugentligt
Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin