Vand på træningsprogrammet

Motion er sundt, og AQUA D'OR ønsker at fremme den aktive livsstil med vand, derfor har vi blandt andet indgået et samarbejde med GymDanmark.

Aqua D´Or sponserer mineralvand til alle GymDanmarks GymSkoler 2015, og vil desuden være leverandør til det kommende VM i Trampolin og Tumbling i Odense.

Hvorfor drikke vand?
Vand er helt afgørende for din fysiske præstationsevne, da selv små fald i kroppens væskebalance påvirker dit energiniveau. Sørg for at drikke vand både op til, under og efter fysisk træning. Som regel er en halv liter vand i timen op til træning rigeligt. Under træning anbefales det at drikke en kvart liter i kvarteret, og efter hård træning bør du drikke en liter vand inden for den første time.
Du kan tjekke, om du får for meget eller lidt vand ved at veje dig før og efter træning. Du skal helst veje det samme. Desuden er farven på din urin en god indikator for, om du får for lidt vand (mørk urin) eller for meget vand (lys urin) i forbindelse med træning. AQUA D´or ønsker at fremme den aktive livsstil med vand.
Find vores produker her

Trænger du til noget sødt efter træning?
Efter en hård træning kan vi alle trænge til noget sødt. AQUA D´OR AQUADRINKS er for dig, som går op i velvære og sundhed, men samtidig gerne vil have lidt sødt uden at skulle bekymre sig om kunstige farvestoffer og unødige kalorier. Den rene smag skyldes det naturlige mineralvand, der kommer fra dybt under den jyske hede.
Se alle AQUA D´OR AQUA DRINKS varianter her 

AQUA D'OR mineral water a/s er en dansk virksomhed under Danone-gruppen, der desuden står bag internationalt kendte naturlige mineralvandsmærker som Evian, Badoit og Volvic. AQUA D'OR  er Danmarks mest populære og bedst sælgende naturlige mineralvand, og arbejder for sundere drikkevaner.
Kontakt AQUA D´OR her  

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin